29 Ιουνίου 2008

Δήμος Πυλήνης, Ιούνιος 2008

[Αναδημοσίευση από το περιοδικό Cineek]

μια..."καμένη" έκθεση, στο χωριό Σίμος του δήμου Πυλήνης, στην ορεινή Ναυπακτία


Το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 19:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης "Αυτή τη φορά να μην ξεχάσουμε" μια..."καμένη" έκθεση, στο χωριό Σίμος του δήμου Πυλήνης, στην ορεινή Ναυπακτία.

Σας προσκαλούμε σε μια σειρά εκδηλώσεων με θέμα: "Πυλήνιες διαδρομές στη φύση και τον πολιτισμό - Πυλήνιων ποιμενικός βίος" Σάββατο 28 Ιουνίου στη Σίμου και Κυριακή 29 Ιουνίου στα Ρουπάκια του δήμου Πυλήνης. Εικαστικά δρόμενα, προβολές βίντεο, ομιλίες, παραδοσιακή μουσική, χορευτικά...και πολλά άλλα, υπόσχονται ένα "διαφορετικό" Σαββατοκύριακο μέσα στην άγρια φυσική ομορφιά της ορεινής Ναυπακτίας.

Όσοι από εσάς θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να επιλέξουν να μείνουν στην ελεύθερη κατασκήνωση που διοργανώνουμε, μέσα στο δασίλειο του χωριού Σίμος, για το βράδυ του Σαββάτου!!!Πρόγραμμα εκδηλώσεωνΣάββατο 28 Ιουνίου

19:00 Εγκαίνια της έκθεσης

19:30 Προβολή βίντεο "Οδοιπορικό στα καμένα", από τον Βασίλη Λουκόπουλο, αγιογράφο και διακοσμητή

19:45 Πολυχρονάτου Ελένη, εικαστικός, διδάκτωρ ιστορίας της τέχνης Α.Σ.Κ.Τ.:

"Εργα τέχνης με οικολογικό χαρακτήρα στο αστικό και φυσικό περιβάλλον"

20:00 Νίκος Χρυσόγελος, χημικός - περιβαλλοντολόγος, πρόεδρος Δ.Σ του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS: "Επιπτώσεις κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και στη ζωή μας"

20:15 Μενεγάτος Ιωάννης, αναπληρωτής καθηγητής ανατομίας και φυσιολογίας ζώων, γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθήνας: "Ο ρόλος του αλόγου στο περιβάλλον και στον πολιτισμό"Κυριακή 29 Ιουνίου

10:00 Δρώμενα της ποιμενικής ζωής στο δρυόδασος Ρουπάκια

παραδοσιακή μουσική - χορευτικάτηλ. επικοινωνίας: 6947688659 Μαριλένα Ζολώτα

6976689670 Τζίμης Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου